Index of /III-2-21 technologie - Kč 2

Icon  Name                                                         Last modified      Size  Description
[DIR] Parent Directory - [   ] 1.JATEČNÁ MASA.pptx 15-Jan-2014 12:56 945K [   ] 10.HOVĚZÍ MASO - PEČENÍ PO ANGLICKU.pptx 15-Jan-2014 12:56 518K [   ] 11. HOVĚZÍ VNITŘNOSTI.pptx 15-Jan-2014 12:56 780K [   ] 12.VEPŘOVÉ MASO - rozdělení.pptx 15-Jan-2014 12:56 1.2M [   ] 13. VEPŘOVÉ MASO VAŘENÉ.pptx 15-Jan-2014 12:56 436K [   ] 14. VEPŘOVÉ MASO DUŠENÉ.pptx 15-Jan-2014 12:56 2.2M [   ] 15. VEPŘOVÉ MASO DUŠENÉ.pptx 15-Jan-2014 12:56 1.7M [   ] 16. VEPŘOVÉ MASO DUŠENÍM technologické postupy.pptx 15-Jan-2014 12:56 2.5M [   ] 17. VEPŘOVÉ MASO PEČENÉ opr..pptx 15-Jan-2014 12:56 1.3M [   ] 17. VEPŘOVÉ MASO PEČENÉ.pptx 15-Jan-2014 12:57 1.5M [   ] 18. SMAŽENÉ VEPŘOVÉ MASO.pptx 15-Jan-2014 12:57 471K [   ] 19. VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI.pptx 15-Jan-2014 12:57 561K [   ] 2.HOVĚZÍ MASO - rozdělení (2).pptx 15-Jan-2014 12:57 1.3M [   ] 20.VEPŘOVÉ SPECIALITA.pptx 15-Jan-2014 12:57 496K [   ] 3.HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ.pptx 15-Jan-2014 12:57 402K [   ] 4.HOVĚZÍ MASO DUŠENÍM.pptx 15-Jan-2014 12:57 1.5M [   ] 5.HOVĚZÍ PEČENĚ 1.pptx 15-Jan-2014 12:57 7.6M [   ] 6.HOVĚZÍ PEČENĚ 2.pptx 15-Jan-2014 12:57 268K [   ] 7.HOVĚZÍ PLÁTKY, ROŠTĚNKY.pptx 15-Jan-2014 12:57 400K [   ] 8. HOVĚZÍ ZÁVITKY.pptx 15-Jan-2014 12:57 258K [   ] 9.HOVĚZÍ GULÁŠE.pptx 15-Jan-2014 12:57 252K [   ] Metodický pokyn.pdf 15-Jan-2014 12:57 265K [   ] Pracovní list 1 Jatečná masa.pdf 15-Jan-2014 12:57 192K [   ] Pracovní list 2 Rozdělení hov. masa.pdf 15-Jan-2014 12:57 210K [   ] Pracovní list 3 Vaření, dušení.pdf 15-Jan-2014 12:57 194K [   ] Pracovní list 4 Rozdělení Vepř. kusu.pdf 15-Jan-2014 12:57 215K [   ] Pracovní list 6 Technologiclé postupy z vepřo.masa.pdf 15-Jan-2014 12:57 194K [   ] Pracovní list č. 5 Technologické postupy z Hovězího masa.pdf 15-Jan-2014 12:57 194K [   ] Přehled vzdělávacích materiálů.pdf 15-Jan-2014 12:57 238K [   ] Thumbs.db 15-Jan-2014 12:57 110K